ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

 

     5 жовтня 2012 в Центрі дитячої та юнацької творчості(вул. Героїв Севастополя 35 ) в рамках програми «Підліток і закон» проведена інтелектуальна гра «Що?Де?Коли?» на правову тематику для учнів 10 класів шкіл та ліцеїв Солом’янського району. У турнірі прийняли участь 8 команд, ліцеї «Престиж», «НАУ», ліцей 142; СЗШ 12,74,161,173,174.

     Мета турніру – сприяння розвитку правової культури шкільної молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань учнів. Турнір був підготовлений за участі студентського самоврядування НАВС. Підготовлено більше 30 цікавих питань на правову тематику.У підсумку місця в турнірі розподілися таким чином: третє місце посіла команда школи № 26 з результатом 18 правильних відповідей; на другому місці – команда ліцею № 142, представники якого змогли дати правильні відповіді на 19 запитань, і перше місце виборола команда ліцею «Престиж», правильно відповівши на 21 запитання. Усі команди-учасниці були відзначені дипломами та грамотами, а команді-переможцю — вручено кубок.

     Сподіваємось, що проведення таких заходів сприятиме вихованню законослухняного й обізнаного щодо своїх прав та обов’язків молодого покоління українців.