НАШ САЙТ – ФІНАЛІСТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ WEB-САЙТІВ ПОЗАШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

У березні – квітні 2013 року проходив I ( міський ) етап Всеукраїнського конкурсу Web- сайтів позашкільних Навчальних Закладів . Метою конкурсу є Формування інформаційного освітнього середовища позашкільних Навчальних Закладів , поширення досвіду Використання інформаційно – комунікаційних технологій у роботі Навчальних Закладів позашкільної освіти. У конкурсі взяли участь Позашкільні навчальні заклади всіх типів и форм власності. Друге місце у фіналі конкурсу посів сайт ЦДЮТ Солом’янського району.

На сайті розміщеніофіційні документи, історичні хроніки, матеріали про діяльність ЦДЮТ на сьогоднішній день (кількість гуртківців, перелік дитячих освітніх об'єднань, їх назви, зміст їх роботи, інформація про конкурси, фестивалі, програмах тощо). На сайті представлені досягнення вихованців, випускників та педагогів, творчихоб'єднань, традиції ЦДЮТ.

Звернувшись до нас електронною поштою, визможете задати питання, запропонувати теми для обговорення, висловити свої думки про діяльність ЦДЮТ. Центр має довгу історію свого розвитку; в ньому працює злагоджений колектив педагогів, серед яких багато новаторів , авторів власних програм , професіоналів своєї справи, які використовують передові освітні технології , забезпечують значні досягнення гуртківців в інтелектуальних , спортивних та творчих конкурсах. Результати творчої праці педагогів ви можете побачити на нашому сайті.

Матеріально-технічна база і інфраструктура ЦДЮТ відповідає сучасним вимогам, створює оптимальні умови для розвитку та соціалізації гуртківців. Запрошуємо вас в захоплюючу віртуальну подорож по Центру дитячої та юнацької творчості Солом'янського району м. Києва. Відвідавши наш сайт, ви помандруєте по коридорах ЦДЮТ , заглянете в навчальні кабінети , поспілкуєтесь з педагогами і, звичайно, з гуртківцями, життя яких в сім’ях Центру проходять цікаво. Творцісайту – адміністрація, педагоги, гуртківці, – всі, хто любить наш Центр, сподіваються, що наш сайт допоможе вам у знайомстві з насиченим, галасливим , змістовним, корисним, веселим та цікавим внутрішнімжиттям гуртківців. Бажаємо вам позитивних вражень та запрошуємо відвідати наш Центр за адресою: 03061, Київ, вул. Героїв Севастополя, 35.