Турнір «Спритний м`ячик» з настільного тенісу Солом`янського району м. Києва

9-11 січня 2014 року в ЦДЮТ Солом`янського району, проводитимуться змагання з настільного тенісу. Початок змагань - 11.00.

1. Мета та завдання

Змагання проводяться з метою:

•         Втiлення у життя Указу Президента України № 344/2013 «Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року»

•         Заохочення молодi до активних занять спортом.

•         Популяризації i подальшого розвитку настільного тенісу в Солом’янському районі.

•         Пiдвищення спортивної майстерностi.                       

•         Виявлення найсильніших спортсменів серед школярів.

2. Час і місце проведення

Змагання проводяться 9-11 січня 2014 року в ЦДЮТ, вул Героїв Севастополя, 35. Початок змагань - 11.00.

3. Керівництво проведенням змагань

Загальне керівництво з організації та проведення змагань з настільного тенісу здійснює Центр дитячої та юнацької творчості Соломянського району м. Києва. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівську колегію: Головний суддя- Яготинець В. В., керівник гуртка настільного тенісу ЦДЮТ.

4. Учасники змагань

Склад команди: 3 юнаки + 2 дівчини, 1 представник. Учасникам змагань при собі мати учнівський квиток, спортивне взуття, ракетку, м`яч. Глядачам мати змінне взуття або бахіли.

5. Програма змагань

5.1. Змагання проводяться за правилами гри в настільний теніс.

5.2. Командна зустріч складається з 5 зустрічей, до 3 перемог: юнаки - A - X, B – Y, C - Z, дівчата A - X, B - Y.

5.3. Кожна зустріч складається з 3 партій.

5.4. Змагання проводяться з урахуванням віку спортсменів у день змагань, усі учасники розділені на три вікові групи: 1 - до 11 років, 2 - 11 - 13 років, 3 - 14 років і старше, при зустрічі гравців з різних вікових груп застосовується гандикап - 2 або 4 очки в залежності від віку спортсменів.

5.5. Особисті зустрічі проводитимуться після командних змагань.

6. Медико-санiтарне обслуговування, технiка безпеки

Медичний контроль здiйснюється безпосередньо на мiсцi проведення змагань i вiдповiдальнiсть за технiку безпеки несе головний суддя, представники команд.

7. Визначення переможців.

Переможець у командному заліку визначається за найбільшою сумою набраних очок (переможець - 2 очки, переможений - 1 очко. Неявка - 0 очок). При рівності очок у двох команд переможець визначається за результатом зустрічей між ними. При рівності очок у трьох і більше команд переможець визначається за кращою різницею виграних і програних зустрічей між ними. Змагання проводяться за круговою системою.

8. Нарада представників і подача заявок

Попередні заявки подаються до 6 січня 2014 року по телефону 455-49-33, факсу 455-49-49, ел. адресуcentrnavidradnomu@bigmir.netабо безпосередньо в ЦДЮТ в оргкомiтет. Інформацію про Заявки на участь у змаганнях завірені лікарем, подаються до початку змагання. Після цього проводиться нарада представників, жеребкування учасників змагань.

9. Фінансування

Проїзд - за рахунок учасників змагань. Витрати на работу суддiвської колегiї, на оренду спортивного залу, придбання та оформлення грамот несе ЦДЮТ.

10. Нагородження

Команди, що зайняли призові місця, та призери в особистих змаганнях, нагороджуються грамотами.