КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА

29 лютого 2016 року в гімназії–інтернаті №13 Солом’янського району в рамках програми «Підліток і закон» проведено інтерактивну лекцію з елементами тренінгу на тему: «Конституційні права та обов’язки неповнолітніх», «Профілактика та попередження правопорушень серед неповнолітніх», «Правила техніки безпеки в будь-якому громадському транспорті», метою якої було підвищення рівня правової освіти та правового виховання підростаючого покоління.

Захід підготовлено та проведено спільно Центром дитячої та юнацької творчості та курсантами Національної  академії внутрішніх справ для учнів старших класів. Дітям нагадали правила, які потрібно пам’ятати, перебуваючи в громадських місцях, особливо в будь-яких видах транспорту. Окрему увагу приділили питанням надзвичайних ситуацій небезпечного характеру та профілактиці порушення правил та порядку техніки безпеки на лінійних видах транспорту.

Старшокласники гімназії–інтернату №13 приймали активну участь в обговоренні цікавих питань, які виникали в них протягом заходу. Всі учасники отримали взаємне задоволення від спілкування.

Куратор програми –-Кожан Л. П.