ВИСТАВКА

Періодична виставка на першому поверсі фойе продовжує дивувати нас новими надбаннями в цьому році.

Динозаври, скелі, пальми… Ось що сьогодні дивує та привертає увагу на виставці . Інформаційно-технічний відділ відділ органічно вписався у традиційно цікаві подачі Декоративно-ужиткового. Сьогодні ми зазирнули за лаштунки творчої майстерні створення мультфільму. Декорації та дійові особи, виліплені з пластиліну до мультфільму запропонувала нам роздивитись Студія кіно, анімації та медіамистецтв "DIY MEDIA" .

Паперові лотоси несподівано креативно доповнили пластилінові фігурки динозаврів, птеродактилей… Так, сумісний показ творчих надбань збагачують видовищність, урізноманітнюють виставку та демонструють розмаїття інтересів, технік та досягнень ЦДЮТ.

Міні-макет ЦДЮТ створений в тому ж колективі викликає милі  почуття. Адже це перший етап великого проекту, віртуальної подорожі по  колективах Центру.

Вітаємо з прем’єрою молодого педагога колективу «КАЗКОВИЙ СВІТ»  Пінчук Дарину, яка є вихованкою названого колективу. Вона достойно продовжила творчі традиції багатолітнього керівника колективу  Станкевич Наталію Василівну, новим та свіжим поглядом на м’яко іграшку.

Складною технікою «акварель» дивує нас сьогодні гурток «АУРА» . Натюрморт з яблуками дивує своєю майстерністю та зрілістю виконаної роботи.

«ЧАРІВНА СКРИНЯ» неперевершена в своїх графічних роботах . Казки, натюрморти, теми, погляди - це те що нас збагачує та робить наше життя  цікавим та насиченим.

У виставці взяли участь:

1. Народний художній колектив студія образотворчого мистецтва –

«ЧАРІВНА СКРИНЯ» (керівник- Вапнярська І. Д.,відмінник освіти України).

2.Народний художній колектив студія кіно, анімації та медіамистецтв "DIY MEDIA"  (керівник- Тебешевський М. І.)

3. Зразковий художній  колектив студія м'якої іграшки - «КАЗКОВИЙ СВIТ» (керівники: Пінчук Д.В., Погодіна О.Є.)

4. Зразковий художній  колектив гурток гончарства - «КУМАНЕЦЬ» (керівник- Бойко Н.О.)

5. Студія декоративного мистецтва - «АУРА»   (кер. Ільченко Г.П.)

6. Гурток - «ПРАКТИЧНИЙ IНТЕЛЕКТ» (керівник - Жир О.О.)

7. Гурток - «БIСЕРОПЛЕТIННЯ» (кер. Зінченко Т.О.)